header_museum_collectie
Home > Bezoek > Rondleidingen
Rondleidingen

– IVM COVID-19 en het houden van 1,5 meter afstand tussen bezoekers is het momenteel helaas niet mogelijk om een rondleiding te reserveren, ook niet als het museum verder wel open is. Zodra dit wel weer mogelijk is, vermoedelijk najaar 2021, zullen we de tekst op onze website aanpassen

U bent van harte welkom om ons museum met uw groep te bezoeken! Maar: groepsrondleidingen vinden alleen op afspraak plaats. Neem hiervoor tijdig contact op via info@nationaalorgelmuseum.nl. Dan zorgen wij dat u op de dag van uw bezoek wordt ontvangen door een rondleider, die u meeneemt door het museum.

U kunt van tevoren aangeven of u een rondleiding voor ‘beginners’ of ‘gevorderden’ wilt, en hoeveel tijd u heeft voor het bezoek. De rondleider zal daar dan rekening mee houden.

Voor een groepsbezoek vanaf 10 personen betaalt u een gereduceerd tarief van €4 per persoon. Wel wordt een toeslag van €3,- pp gevraagd voor een rondleiding, ook voor Museumkaarthouders.

Het museum beschikt niet over horeca-faciliteiten. Voor opvang vooraf en achteraf verwijzen wij U daarom graag naar de horeca-gelegenheden in de zeer directe omgeving van het museum.

Vergeet u niet contact met ons op te nemen, als u een rondleiding wilt? Dank!