Nationaal Orgel Museum Collectie
Home > Agenda > Overige activiteiten
Unieke muzikale wandeltocht door Elburg

Muzikale wandeltocht 30 november

In samenwerking met Geelvinck Muziek Musea organiseren verschillende musea in Elburg, waaronder het Orgelmuseum, een muzikale wandeltocht door het historische centrum van Elburg.

Deelnemers aan het wandelconcert beginnen op één van de drie locaties en beluisteren een concert van een half uur. Hierna wandelt u naar de volgende plek voor een concert, dat in zijn repertoirekeuze op deze locatie is afgestemd. Ten slotte komt u, als in een carrousel, aan op het derde en laatste adres voor een half uur muziek, die ook weer de ‘spirit of place’ muzikaal vertolkt. U wordt begeleid op uw wandeling door een gids, een acteur/actrice, die u wijst op de bijzonderheden waar u bent en waar u langskomt.

Uitvoerenden: Pieter-Jan Belder (fortepiano, klavecimbel en orgel), Camerata Trajectina, BRISK Recorder Quartet Amsterdam, Irene Kuiper (zangeres en actrice), Marc Krone (acteur en regisseur), Hans Tyssen (acteur).

Aanvang: 11.00 uur of 14.30 uur

U kiest voor een ochtend- of middagwandeling, aanvang 11.00 uur (tot 13.30) en 14.30 uur (tot 17.00 uur). De drie locaties liggen op korte loopafstand van elkaar. De wandeling naar de volgende locatie duurt gemiddeld 5 à 10 minuten.

U kunt u aanmelden en betalen bij Geelvinck Muziek Musea, en hier vindt u ook nog verdere informatie:

https://www.geelvinck.nl/concerten/geelvinck-wandelconcert-in-elburg/

 

 

Camerata Trajectina-1
Camerata Trajectina